Nieuws

21 juli 2016

Via deze weg wil ik jullie graag laten weten dat ik inmiddels 18 weken zwanger ben. Uiteraard ben ik daar superblij mee, maar het houd wel in dat ik voorlopig niet kan rebornen. Zoals het er nu naar uitziet ben ik in ieder geval tot het einde van 2016 uit de running.

 

5 maart 2016

GROOT NIEUWS! Ik neem weer opdrachten aan om te rebornen. Dus wil je graag een reborn reserveren die helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt, kijk dan hier!

 

En vandaag heb ik iemand blij gemaakt door twee wimpertjes aan te brengen op haar reborn. Zij had deze reborn via marktplaats gekocht en kwam er bij het open maken van de doos achter dat er één wimpertje afgevallen was. Even voor de duidelijkheid deze reborn kwam niet van mij :).

 

2 februari 2016

Hoera! Tess is geadopteerd en gaat binnenkort naar haar moeder toe.

 

23 januari 2016 

Omdat het even geleden is dat ik gerebornd heb ben ik met een opfrissingscursus begonnen. Hierbij ben ik aan het kijken of ik aan mijn werkwijze nog wat moet gaan rommelen, dat ben ik nu bij mijn eigen kit Dani aan het proberen. Is het zo dat ik deze werkwijze gemakkelijker vind dan zal ik tezijndertijd de informatie op mijn site aanpassen.

 

22 januari 2016

Na een lange tijd van afwezigheid ga ik proberen om de reborn hobby weer op te pakken. Ik ga eerst beginnen met het up to date maken van de site door wat gebroken links weg te halen en informatie aan te vullen. Ik hoop over een tijdje ook weer met het rebornen zelf te kunnen beginnen.

 

Graag wil ik jullie wijzen op het kopje veelgestelde vragen, hierin vinden jullie antwoorden op vragen die ik (nog steeds) veel op de mail voorbij zie komen. Dus heb je een vraag, kijk eerst even bij de veelgestelde vragen, misschien staat je antwoord daar wel bij.